Om deze redenen volg je een BHV cursus

Heb jij wel eens een BHV cursus overwogen? Dan is nu het moment om hiermee te beginnen. Het volgen van een BHV cursus is namelijk ontzettend nuttig. Om deze redenen volg je een BHV cursus.

Om welke redenen volg je een BHV cursus

Scroll om verder te lezen >>

BHV cursus volgen?

Alleen met een BHV cursus word je officieel BHV’er

Wil jij BHV’er worden? Dan is de BHV cursus de enige manier waarop dit kan. Alleen met het officiële BHV certificaat ben jij erkend BHV’er. Iedereen die BHV’er is heeft dit certificaat dus. Wil je BHV’er blijven dan dien je elk jaar een herhalingscursus te volgen. Zo zorg je ervoor dat je kennis actueel blijft en dat je belangrijke vaardigheden blijft oefenen en herhalen.

Je bedrijf heeft BHV’ers nodig

Een andere belangrijke reden om een BHV cursus te volgen kan zijn dat jouw bedrijf nog BHV’ers nodig heeft. Elk bedrijf met medewerkers in dienst is verplicht om minimaal één BHV’er te hebben. Hoeveel BHV’ers er in jouw bedrijf nodig zijn hangt onder andere af van de grootte en de risico’s. Heeft je bedrijf nog een BHV’er nodig en wil jij dit worden? Dan dien je eerst een BHV cursus te volgen.

Je wilt actief bijdragen aan de veiligheid in het bedrijf

BHV’er word je niet alleen omdat het moet. Jij wil BHV’er zijn omdat je een actieve bijdrage aan de veiligheid in het bedrijf wil leveren. Als BHV’er leer je EHBO, branden blussen en evacuaties leiden.

 Je denkt ook mee op het gebied van veiligheid. Je hebt een belangrijke stem en draagt bij aan optimale veiligheid in het bedrijf. Jouw ideeën bespreek je met het hoofd BHV. Het hoofd BHV staat weer in direct contact met management of directie.

Omdat je er ook privé van profiteert

Een BHV’er is een bedrijfshulpverlener. Je profiteert ook buiten het bedrijf van jouw kennis. Alle kennis die je opdoet in een BHV cursus kan ook in een privé situatie van pas komen. Dat is een aantrekkelijke extra reden om een BHV cursus te volgen.

Schrijf je in voor een BHV cursus van ARBO centrum

Genoeg redenen om een BHV cursus te volgen dus. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor een BHV cursus van ARBO centrum. Met opleidingscentra door heel het land is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Onze cursisten beoordelen ons gemiddeld met een 9 en behalen een slagingspercentage van meer dan 95%.

Gerelateerde producten

Hesjes BHV

AED apparaat

Beademingsmasker

Beademinigsballon

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?