Om deze redenen heftruck cursus combineren met code 95

Als jij een heftruck wil besturen, moet je in het bezit zijn van het heftruckcertificaat. Op het moment dat je een beroepschauffeur bent, bijvoorbeeld een vrachtwagenchauffeur, is code 95 nascholing verplicht. Dit wil zeggen dat je elke vijf jaar 35 uur aan nascholing moet ontvangen, gerelateerd aan je werkzaamheden als chauffeur. Nu kun je denken: ik haal mijn heftruck certificaat en zie verder wel wanneer ik de komende vijf jaar aan die 35 uur nascholing kom. Die vrijheid heb je, maar er zijn diverse redenen te bedenken waarom je de heftruck cursus direct kunt combineren met code 95.

heftruck met code 95

Scroll om verder te lezen

Heftruck cursus op locatie volgen?

Je hebt direct al 7 uur nascholing te pakken

Wanneer je jouw heftruck certificaat wilt halen, begin je met het volgen van een heftruck cursus. Leren moet je dus sowieso, waarom zou je daar dan niet meteen het maximale uithalen? Combineer je heftruck cursus direct met een code 95 nascholingscursus. Die is goed voor 7 uur, waardoor je binnen vijf jaar nog maar 28 uur nascholing hoeft te volgen, in plaats van 35 uur.

Je wordt er direct een betere chauffeur door

De heftruck cursus is natuurlijk specifiek bedoeld om jou op te leiden tot veilige en capabele heftruckchauffeur. Maar code 95 is er om de algehele veiligheid van chauffeurs te verbeteren. 

Kortom: je doet er waardevolle kennis mee op waarmee jij ontwikkelt tot veilige chauffeur. Dat wil je toch direct? Zeker na het behalen van je certificaat zul je als beginnende chauffeur echt nog wel het een en ander te leren hebben. Door direct goede nascholing te volgen, pak je een belangrijke voorsprong.

Kostentechnisch interessant

Die code 95 nascholing zul je hoe dan ook moeten volgen. En ja, daar zijn kosten aan verbonden. Schrijf jij je direct in voor een heftruck cursus in combinatie met code 95 nascholing, dan kunnen wij je een extra scherpe prijs bieden. Da’s toch mooi meegenomen? Schrijf je daarom direct in.

Gerelateerde producten

Veiligheidshelm

Veiligheidsschoenen

Veiligheidshesje

Werkhandschoenen

Meer blogs lezen?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?