VCA proefexamen maken

Goed nieuws! Je kunt bij ons nu ook VCA proefexamen maken. Er is veel vraag naar geweest, dus we hebben het voor jullie gemaakt!

 

Waar er eerst alleen nog maar VCA proefexamens gedaan konden worden via de officiële site van VCA Infra, kun je je vanaf nu ook goed voorbereiden op je VCA cursus op onze eigen site! Het is geheel gratis en je kunt zoveel oefenen als je wilt!

Gratis oefenen B-VCA en VCA VOL examen

Je hebt de optie om te kiezen tussen een VCA basis proefexamen of een VCA VOL proefexamen.
Beide examens bevatten 10 willekeurige vragen gebaseerd op de officiële VCA cursus. Je krijgt de uitslag direct na het beantwoorden van alle examenvragen. Wanneer je geslaagd bent kun je je inschrijven voor het VCA examen. Let wel, dit geeft geen garantie dat je automatisch ook slaagt voor het officiële VCA examen. Je kunt kosteloos oneindig oefenen met dit VCA proefexamen van ARBO centrum.

Bereid je voor voor op het VCA examen met E-learning.  

Een cursusdag is altijd aan te raden, de lesstof zit dan nog vers in het hoofd en de kans op slagen is het grootst. Echter, heb je geen tijd voor een gehele VCA cursusdag of vind je het lastig om binnen een groep te concentreren, dan kun je ook alleen het VCA cursusboek bestellen en hiermee voorbereiden op een los examen zonder cursus. Ook hebben we een VCA E-learning module ontwikkeld om op je eigen tempo en in je eigen omgeving de VCA theorie te leren. Ben je helemaal voorbereid na onze E-learning, meld je dan aan voor een los VCA-examen!  

Bericht delen:

Verder lezen?