De maand van de BHV is van start!

Heb je al gehoord van de maand van de BHV? Misschien nog niet. Dat kunnen wij je niet kwalijk nemen. Want “officieel” is er geen maand van de BHV. Toch bombarderen wij bij ARBO centrum november tot de maand van de BHV. Daar hebben wij natuurlijk goede redenen voor. Want BHV is ontzettend belangrijk. Wat kun je verwachten van de maand van de BHV bij ARBO centrum? Onder andere veel extra info op onze kanalen, maar ook interessante kortingen.

Maar het is toch de dag van de BHV?

Hoewel je niet bekend zult zijn met de maand van de BHV, ken je de dag van de BHV misschien wel. 7 november is de dag van de BHV. De dag van de BHV is behoorlijk groot. Talloze organisaties, vrijwilligers en (overheids)instanties zijn hierbij aangesloten en leveren een bijdrage. Zoals je kunt zien op de website Dag van de BHV.

Waarom wij kiezen voor de maand van de BHV

Natuurlijk is ook bij ARBO centrum de Dag van de BHV een item. Dit is altijd zo geweest en zal ook zo blijven. Maar veiligheid zit in ons DNA. Wij zijn hier 24/7 mee bezig, 365 dagen per jaar. Dagelijks merken wij dat je aan veiligheid nooit te veel aandacht kunt besteden. BHV is één van de belangrijkste vormen van veiligheid op de werkvloer. Niet voor niets zijn bedrijven verplicht om BHV’ers op te leiden.

 

Daarom zijn wij van mening dat BHV nóg meer aandacht verdient. Wij staan natuurlijk volledig achter het initiatief van de dag van de BHV, maar willen graag meer doen. Er valt zoveel over BHV te vertellen dat wij je hier een maand lang extra mee kunnen informeren. Maar dat is zeker niet het enige dat wij doen.

Wat houdt de maand van de BHV in?

Natuurlijk draait de maand van de BHV net als de dag van de BHV voor een groot deel om voorlichting. Wij willen zoveel mogelijk mensen aansporen om BHV’er te worden. Want BHV’er zijn is belangrijk, nuttig én leuk. Een BHV cursus volgen wordt echt door iedereen als nuttig en leerzaam ervaren. Bovendien moet je niet vergeten dat BHV niet alleen iets is voor op het werk. Ook in je privétijd profiteer je van deze kennis en kunde.

 

Een belangrijk onderdeel van BHV is EHBO. En goede kennis van EHBO is zeer waardevol. BHV wordt verder aangevuld met het leiden van evacuaties en het blussen van branden. Kennis en vaardigheden die altijd en overal van nut kunnen zijn.

 

Maar wat gaan wij dan doen tijdens de maand van de BHV? Houd onze kanalen goed in de gaten. Op onze social media kanalen gaan wij extra aandacht besteden aan BHV. Niet alleen met informatieve artikelen, maar ook met interessante weetjes en leuke quizzes. Houd het goed in de gaten.

Extra voordeel deze maand

Uiteindelijk is de maand van de BHV bij ARBO centrum bedoeld om niet alleen meer informatie te geven over het onderwerp BHV: wij willen mensen aansporen om ook actief met BHV aan de slag te gaan. En hoe kan dat beter dan met het volgen van een BHV cursus? Nou, wat dacht je van het volgen van een BHV cursus met korting! Alleen deze maand kun jij je inschrijven voor een BHV cursus of BHV herhalingscursus voor slechts 170 euro (exclusief BTW). En natuurlijk krijg je daarvoor de volledige cursus. Dus: theorie en praktijk op een leerzame en leuke dag, begeleid door een ervaren instructeur. Na afloop mag jij je officieel BHV’er noemen, want je ontvangt je officiële BHV certificaat dat een jaar lang geldig is. De actievoorwaarden zijn van toepassing.

 

Lijkt dat je wat? Schrijf je dan direct in!

Vragen over deze blog? Mail gerust naar marketing@arbocentrum.nl!

Meer blogs?

Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?