De herfst is begonnen. Profiteer van onze herfstactie op valbeveiliging!

Wanneer je op hoogte werkt, loop je altijd bepaalde risico’s. Er zijn omstandigheden waarin er sprake is van nog groter risico. Het kan dan gaan om specifieke situaties, maar vergeet de invloed van de seizoenen niet.

 

De herfst is begonnen en het weer wordt wispelturiger. Maar je werk gaat gewoon door. Dit betekent dat je vaker zult werken in regen, wind en andere gure omstandigheden. Natuurlijk ken je de regelgeving en wordt er tijdens té extreme omstandigheden niet gewerkt. Maar toch: een code geel of erger kan snel ontstaan of je kunt altijd verrast worden door een plotselinge hoosbui of wind. Wat er ook gebeurt: valbeveiliging mag nooit ontbreken. Nu de herfst is begonnen hebben wij een voordelige herfstactie op onze valbeveiliging.

Volg jij een hoogwerker cursus? Dan profiteer je van aantrekkelijke korting op valbeveiliging

Veilig op hoogte werken begint natuurlijk met het volgen van een hoogwerker cursus. Wil jij gaan werken op een hoogwerker, dan start dit met het inschrijven voor de cursus. ARBO centrum heeft cursuslocaties door heel het land, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Onder leiding van een ervaren instructeur leer je alles wat je weten moet om veilig op een hoogwerker te kunnen werken. De cursus duurt een dag. Aan het einde van de cursus doe je examen en behaal je – als je slaagt – direct jouw hoogwerker certificaat.

Iedereen die zich inschrijft voor een hoogwerker cursus van ARBO centrum profiteert tussen 22-09 en 14-10 van 50% korting op de aanschaf van deze valbeveiligingsset. Met deze set, bestaande uit een harnas en vanglijn kun je veilig en gezekerd op hoogte werken. Zo maak je niet alleen een goede en veilige start, maar ook een voordelige start met maar liefst 50% korting.

Hoe werkt het?

Nadat jij je ingeschreven hebt voor de hoogwerkercursus ontvang je op jouw e-mailadres jouw persoonlijke en unieke kortingscode waarmee je de valbeveilingsset met 50% korting kunt bestellen.

 

Schrijf je dus snel in voor een cursus bij jou in de buurt. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen over deze blog? Mail gerust naar marketing@arbocentrum.nl!

Meer blogs?

Optimaal benutten van opleidingsbudgetten

Optimaal benutten van opleidingsbudgetten Werkgevers stellen jaarlijks miljarden beschikbaar voor opleidingen en trainingen voor personeel. Dit budget wordt ingezet voor verschillende doeleinden, waaronder loopbaancoaching en

Lees verder »
Wil je maandelijks een blog overzicht ontvangen?

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.