4 cursussen om code 95 theorie uren bij te schrijven

Ben jij beroepschauffeur? Dan dien je te voldoen aan de code 95 nascholingseisen. Code 95 stelt dat iedere beroepschauffeur elke 5 jaar minimaal 35 uur aan nascholing dient te volgen. 28 uur van die nascholing mag puur theoretisch zijn. Verder is 7 uur praktijkscholing verplicht. Kortom: je dient heel wat theorie-uren te maken. Al valt dat over een periode van 5 jaar bezien natuurlijk weer mee. Wij bieden je diverse cursussen. Hier lees je over enkele cursussen: onderstaand 4 cursussen om code 95 theorie uren bij te schrijven.

 

Alleen officieel goedgekeurde cursussen tellen mee voor je code 95 uren. Daarbij is het natuurlijk ook zo dat je cursussen met diverse onderwerpen wilt volgen. Je hebt natuurlijk helemaal niets aan telkens een cursus met hetzelfde onderwerp.

Cursussen met code 95

Scroll om verder te lezen

Wil je ook een code 95 cursus volgen?

Heftruck + code 95

Wanneer je als beroepschauffeur aan de slag gaat, heftruckchauffeur valt ook onder deze noemer, kun je direct een vliegende start maken. Moet jij je heftruckcertificaat behalen? Dan biedt ARBO centrum je de mogelijkheid om deze cursus direct uit te breiden met 7 theorie-uren voor je code 95. Da’s lekker beginnen. Overigens bieden wij dit ook aan in combinatie met andere voertuigen, zoals de reachtruck, EPT of stapelaar.

VCA + code 95

Code 95 staat in het teken van veiligheid. Net als VCA. Voor heel veel beroepen geldt dat er een overlap is van de VCA én code 95 verplichting. Moet jij jouw VCA certificaat behalen of verlengen, waarom zou je dan niet direct de cursus uitbreiden met code 95 nascholing? Als je dan toch moet leren voor een cursus, kun je maar beter je tijd zo nuttig mogelijk besteden, toch?

Logistiek pakket + code 95

ARBO centrum biedt je een logistiek pakket + code 95. Wat houdt dit in? Ook wanneer je meer dan één voertuig mag besturen, hoef je alleen te voldoen aan 35 uur code 95 nascholing. Bij twee voertuigen wordt dit dan bijvoorbeeld niet 70 uur. Ons logistieke pakket kan naar wens worden ingevuld, met cursussen voor de door jou gewenste voertuigen, inclusief 7 uur code 95 registratie.

Veilig werken langs de weg + code 95

Als beroepschauffeur ben je waarschijnlijk niet alleen óp de weg, maar ook náást de weg aan het werk. Om ervoor te zorgen dat je dit ook veilig en capabel doet, hebben wij een “veilig werken langs de weg” cursus, welke je kunt combineren met een code 95 nascholing.

Gerelateerde producten

Veiligheidshesje

Veiligheidsschoenen

Werkhandschoenen

Veiligheidshelm

Meer blogs lezen?

Optimaal benutten van opleidingsbudgetten

Optimaal benutten van opleidingsbudgetten Werkgevers stellen jaarlijks miljarden beschikbaar voor opleidingen en trainingen voor personeel. Dit budget wordt ingezet voor verschillende doeleinden, waaronder loopbaancoaching en

Lees verder »