NEN 3140 cursus volgen in Lelystad

Voor een NEN 3140 cursus in Lelystad kan men bij ARBO centrum terecht. Niet iedereen mag werken met elektrische installaties. Werknemers die hiermee moeten werken, dienen in het bezit te zijn van een NEN3140 certificaat. De NEN3140 certificering zorgt ervoor dat er veilig met elektrische installaties gewerkt kan worden. Deze eis geldt overal, ook in kantooromgevingen. Bijvoorbeeld bij het repareren van een koffiemachine of het vervangen van onderdelen van een printer. Met de NEN3140 cursus in Lelystad kan men het NEN3140 certificaat behalen.

 

ARBO centrum beschikt over een eigen locatie in Lelystad:

 

ARBO centrum
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
088-123 0 888 
info@arbocentrum.nl

Hoe ziet de NEN3140 cursus in Lelystad eruit?

De NEN3140 cursus in Lelystad kent drie verschillende gradaties: NEN 3140 VOP (Voldoende Onderricht Persoon), NEN 3140 VP (Vakbekwaam Persoon), NEN 3140 Keurmeester Elektrische Handgereedschappen.

 

Wanneer men de cursus Voldoende Onderricht Persoon (VOP) volgt en het certificaat behaalt, mag men elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren onder leiding en toezicht van een Vakbekwaam Persoon (VP). Een medewerker die VP-gecertificeerd is, mag zelfstandig elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren. Tevens mag hij/zij collega’s met VOP-certificaat begeleiden bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. De NEN 3140 Keurmeester Elektrische Handgereedschappen is geschikt voor personen die naast het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, ook elektrische handgereedschappen volgens de NEN 3140 norm willen keuren.

 

Tijdens de ééndaagse NEN3140 cursus in Lelystad leert men de gevaren en risico’s kennen die van toepassing zijn op het werken met elektrotechnische installaties. Men leert deze gevaren en risico’s beperken en elektrotechnische handelingen zelfstandig en veilig uitvoeren. Alle NEN 3140 cursussen duren één dag en zijn verdeeld in meerdere modules. Elke module wordt afgesloten met een examen.

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.