NEN 3140 cursus volgen in Ede

NEN 3140 Ede

Een NEN 3140 cursus volgen bij een, voor jou, dichtstbijzijnde locatie? Met een vestiging in het centraal geleden Ede is ARBO centrum voor veel cursisten goed te bereiken. Je bent dan ook meer dan welkom om bij onze vestiging in Ede de NEN3140 cursus te komen volgen.

 

Een kleine greep uit de te behandelen onderdelen van de NEN 3140 cursus:

 

  • Elektrotechnische ongelukken en gevaren
  • Elektrotechnische bedrijfsvoering en wetgeving
  • Veilig werken door deskundig personeel
  • Werken met een werkvergunning en schakelbericht

NEN 3140 certificaat halen in Ede?

Je begint de dag met een gedeelte theorie in de ochtend. Na de, door ons verzorgde, lunch wordt het examen afgenomen. Na het succesvol afronden van dit examen ben je in het bezit van een NEN 3140 diploma en ontvang je een ARBO pas!

NEN3140 cursus op locatie?

Onze locatie in Ede is eenvoudig te bereiken door de verbinding met de A12 of de A30. Vanuit o.a. Arnhem, Utrecht en Amersfoort ben je zo in Ede. Is onze vestiging in Ede toch net iets uit de richting voor jou? Dan kun je wellicht net zo makkelijk bij onze vestiging in Houten of Zwolle terecht! Liever niet naar een locatie, maar lekker bij jou op locatie? Ook dat kan! ARBO centrum verzorgd ook incompany trainingen. Onze instructeur komt dan langs bij jouw organisatie. Informeer ons gerust via ons contactformulier, telefonisch of stuur ons een mail. Wij streven er altijd naar om dezelfde dag nog te antwoorden!

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.