NEN 3140 cursus volgen in Drachten

NEN 3140 Drachten

Een NEN 3140 cursus volgen bij een, voor jou, dichtstbijzijnde locatie? Met een vestiging in Drachten is ARBO centrum ook altijd in de buurt voor cursisten uit het hoge Noorden! Je bent dan ook meer dan welkom om bij onze vestiging in Drachten de NEN3140 cursus te komen volgen.

 

Een kleine greep uit de te behandelen onderdelen van de NEN 3140 cursus:

 

  • Elektrotechnische ongelukken en gevaren
  • Elektrotechnische bedrijfsvoering en wetgeving
  • Veilig werken door deskundig personeel
  • Werken met een werkvergunning en schakelbericht

NEN 3140 certificaat halen in Drachten?

Je begint de dag met een gedeelte theorie in de ochtend. Na de, door ons verzorgde, lunch wordt het examen afgenomen. Na het succesvol afronden van dit examen ben je in het bezit van een NEN 3140 diploma en ontvang je een ARBO pas!

NEN3140 cursus op locatie?

Onze locatie in Drachten is eenvoudig te bereiken door de verbinding met de A7 of de N31. Vanuit o.a. Leeuwarden, Groningen, Heerenveen en Assen ben je zo in Drachten. Is onze vestiging in Drachten toch net iets uit de richting voor jou? Dan kun je wellicht net zo makkelijk bij onze vestiging in Zwolle terecht! Liever niet naar een van onze vestigingen, maar lekker bij jou op locatie? Ook dat kan! ARBO centrum verzorgd ook incompany trainingen. Onze instructeur komt dan langs bij jouw organisatie. Informeer ons gerust via ons contactformulier, telefonisch of stuur ons een mail. Wij streven er altijd naar om dezelfde dag nog te antwoorden!