Maatregelen coronavirus bij ARBO centrum

Update coronavirus, 29-09-2020

ARBO centrum heeft de intentie om zo veel als mogelijk veiligheidsopleidingen door te laten gaan. Vooral tijdens deze bizarre tijden, willen we ons graag inzetten om ervoor te zorgen dat er gecertificeerd personeel op de werkvloer aanwezig blijft. Daarnaast hopen we ons steentje bij te kunnen dragen door particulieren en ZZP’ers bijvoorbeeld hun heftruck certificaat te laten behalen om zo de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Zoals aangegeven gaan de veiligheidsopleidingen zo veel als mogelijk door. De richtlijnen van het RIVM worden gehanteerd, ook zullen wij het maximaal aantal cursisten per opleiding verminderen. Instructeurs met gezondheidsklachten of wanneer zij mensen in directe omgeving hebben met gezondheidsklachten, worden niét ingezet om de opleidingen te verzorgen.

Uiteraard zijn de al geldende veiligheidseisen vanuit het RIVM nog steeds van kracht;

Daarnaast hebben wij voor de BHV opleidingen de volgende extra aandachtspunten:

Heb je gezondheidsklachten; denk aan neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts? Blijf thuis! LET OP: Het verplaatsen van een opleiding kan tot 1 werkdag van te voren kosteloos. Mail hiervoor naar info@arbocentrum.nl. Wij vragen je om alvast een andere datum uit te zoeken. Wanneer je in onze agenda in stap twee kijkt, vind je de data die op dit moment nog doorgaan.

Let goed op jezelf en een ieder ander. Veiligheid voorop!

Team ARBO centrum