De cursussen van ARBO centrum zijn bedoeld om de veiligheid op de werkvloer te vergroten en risico’s zoveel mogelijk te beperken. Wanneer medewerkers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden moeten werken met een elektrische pallettruck, stapelaar, heftruck en/of reachtruck is het belangrijk dat ze hiervoor gecertificeerd zijn. Bij ARBO centrum kun je de certificaten voor deze werktuigen met behulp van één cursus behalen: het logistiek pakket.

 

Voor wie is de logistiek pakket basiscursus?

De logistiek pakket basiscursus is bedoeld voor beginnende bestuurders of voor bestuurders van wie het certificaat langer dan drie maanden verlopen is. Logistiek pakket basis bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte, die allebei worden afgesloten met een examen. Heb je beide examens succesvol afgerond? Dan ontvang je je certificaat voor de EPT, stapelaar, heftruck en reachtruck en mag je jezelf een gecertificeerd logistiek medewerker noemen. Het certificaat dat je ontvangt, is vijf jaar geldig.

 

Volg de basiscursus op een locatie naar keuze

De trainingslocaties van ARBO centrum bevinden zich door heel Nederland. Er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt waar je je cursus kunt volgen. Volg je liever een logistiek pakket basiscursus op jouw eigen bedrijfslocatie? Dat kan, mits deze locatie voldoet aan een aantal voorwaarden. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

 

Schrijf je direct in voor een logistiek pakket cursus bij ARBO centrum

Behaal binnen één dag je logistiek pakket certificaat. Schrijf je direct in of neem contact met ons op als je nog vragen hebt over de basiscursus.

425,-excl. btw

Laatste inschrijving was vandaag om 15:57 voor de cursus BHV basiscursus vanuit wijhe.

Heb je een vraag?

Toch liever een groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer