BHV cursus kosten

Wil jij BHV’er (bedrijfshulpverlener) worden, dan lever je een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van het bedrijf. Bovendien profiteer je privé ook van je BHV kennis. Alleen door een BHV cursus te volgen kun je BHV’er worden. Hier vind je informatie over de BHV cursus kosten.

Wat kost een BHV cursus?

Een BHV cursus kost 245 euro exclusief BTW per persoon. Voor dat geld mag jij je een jaar lang officieel BHV’er noemen. Omdat BHV zo belangrijk is, is het certificaat een jaar geldig. Daarna zul je een herhalingscursus moeten volgen om BHV’er te blijven. In de BHV cursus kosten is daar rekening mee gehouden. De kosten voor de cursus zijn al lager dan veel andere cursussen met een gelijke duur. Bovendien leer je zeer waardevolle kennis op het gebied van EHBO, reanimeren, branden blussen en evacuaties leiden. Een herhalingscursus is nog wat voordeliger: 225 euro exclusief BTW per persoon.

De kosten van een BHV cursus in een andere taal

Je kunt een BHV cursus ook volgen in een andere taal. De kosten daarvan zijn op aanvraag.

De kosten van een BHV groepscursus

Wil je met meerdere collega’s een BHV cursus volgen, dan kun je bij genoeg animo kiezen voor een BHV groepscursus. Dat is natuurlijk extra leuk, maar ook voordelig omdat er bij zo’n cursus een prijs op maat wordt gemaakt.

Een online cursus als alternatief

Vind je de BHV cursus kosten te hoog? Een online cursus kan dan een alternatief zijn. De kosten hiervan zijn slechts 65 euro per persoon (exclusief BTW). Let wel: omdat deze cursus geen fysiek component kent, ontvang je geen BHV certificaat, maar wel een bewijs van deelname. Je kunt er altijd voor kiezen om na een online cursus alsnog een fysiek examen te doen om zo je certificaat te behalen.

Cursus inplannen?

Relevante artikelen voor jou

VCA verbodsborden

VCA verbodsborden VCA staat voor “Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers”. VCA verbodsborden worden gebruikt in situaties en bij bedrijven waar de VCA regels gelden

Lees verder »

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.