Haal in Zwolle je hoogwerker certificaat binnen een dag

Bij ARBO centrum kun je in één dag je hoogwerker certificaat halen. Op onze vestiging in Zwolle volg je een cursus die bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Beide delen worden afgesloten met een examen. Rond je beide examens succesvol af? Dan ontvang je je hoogwerker certificaat en kun je aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt om veilig en verantwoord met een hoogwerker om te gaan. Het hoogwerker certificaat geldt voor de categorieën 1A, 1B , 3A en 3B.

Kom naar onze trainingslocatie in Zwolle

Woon of werk je in (de omgeving van) Zwolle? Dan is onze vestiging in Zwolle de trainingslocatie die je zoekt. ARBO centrum is gevestigd door heel Nederland, zodat je altijd een hoogwerker cursus of andere opleiding bij jou in de buurt kunt volgen. Onze trainingslocatie in Zwolle (Baileystraat 2D) is gemakkelijk te bereiken, ook vanuit omliggende steden als Apeldoorn en Deventer.

Cursusaanbod in Zwolle

Op onze vestiging in Zwolle kun je verschillende hoogwerker cursussen volgen: basis, herhaling en de Code 95 cursus. Deze cursussen bieden we aan op onze trainingslocatie, maar het is ook mogelijk om de opleidingen incompany te volgen. In dat geval komen we bij jou langs op locatie om de cursus te geven. Neem contact met ons op voor meer informatie over de incompany mogelijkheden.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.