Hoogwerker certificaat halen in Wolvega

De cursussen voor het behalen van het hoogwerker certificaat worden gegeven door heel Nederland. Onze hoogwerker cursus in Wolvega bevat de categorieën 1A, 1B, 3A en 3B en duurt één dag. Tijdens de cursusdag in Wolvega wordt je theoretische kennis bijgespijkerd en getest in een theorie examen. Ook ga je direct aan de slag om de geleerde theorie in praktijk te brengen. De cursusdag wordt afgesloten met een praktijkexamen. Wanneer je beide examens succesvol afrondt, ontvang je je hoogwerker certificaat.

Bereikbaarheid trainingslocatie Wolvega

Onze hoogwerker trainingslocatie in Wolvega is goed te bereiken. Vanuit Groningen bent u binnen 45 minuten op onze trainingslocatie in Wolvega. Het adres van onze locatie is: Frisaxstraat 3, 8471 ZW Wolvega

Hoogwerker cursusaanbod in Wolvega

Op onze trainingslocatie in Wolvega worden diverse hoogwerker cursussen aangeboden. Kies, afhankelijk van uw kennis en ervaring voor de basiscursus, de herhalingscursus of code 95. Al onze hoogwerkercursussen in Wolvega bieden we aan tegen een scherpe prijs.

Incompany hoogwerker cursus volgen

Het is ook mogelijk om een hoogwerker cursus incompany te volgen. Dit houdt in dat we op uw eigen locatie langskomen om de cursus te geven. Hiervoor is het wel belangrijk te beschikken over een trainingsruimte en een hoogwerker. Neem contact op voor meer informatie over onze incompany oplossingen.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.