Haal binnen één dag je hoogwerker certificaat in Hengelo

Leer alles wat je moet weten over de hoogwerker op onze locatie in Hengelo

De vestigingen van ARBO centrum bevinden zich door heel Nederland. Op onze vestiging in Hengelo haal je je hoogwerker certificaat al binnen een dag! De hoogwerker cursus begint met een theoriegedeelte, gevolgd door een theorie-examen. Daarna ga je in het praktijkgedeelte aan de slag met de hoogwerker. Ook dit gedeelte wordt afgesloten met een examen.

 

Rond je zowel het theorie-examen als het praktijkexamen succesvol af? Dan ontvang je je hoogwerker certificaat, waarmee je kunt aantonen dat je over de benodigde kennis beschikt om de hoogwerker veilig en verantwoord te kunnen bedienen. In de eendaagse hoogwerker cursus op onze trainingslocatie in Hengelo worden de categorieën 1A, 1B, 3A en 3B behandeld. Voor deze categorieën ontvang je tevens een ARBO pas.

Onze trainingslocatie in Hengelo

Hengelo is gevestigd in de provincie Overijssel. Vanuit onder andere Enschede, Borne, Almelo en Rijssen is onze trainingslocatie in Hengelo uitstekend bereikbaar. Onze vestiging in Hengelo is gevestigd op de Aquamarijnstraat 143. Liever een training bij jou op locatie? Dat kan! Wij verzorgen ook incompany traininingen.

Hoogwerker certificaat behalen of verlengen

Op onze vestiging in Hengelo kun je al in een halve dag je hoogwerker certificaat verlengen. Voor wie nog geen ervaring heeft met de hoogwerker bieden we de hoogwerker basis cursus aan. Wil je meer weten over de hoogwerker cursus of een van de andere cursussen op onze locatie in Hengelo? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.