Eendaagse hoogwerker cursus in Gorinchem

Haal binnen één dag je hoogwerker certificaat in Gorinchem

Wil je in één dag je hoogwerker certificaat halen? Dat kan bij ARBO centrum! Onze vestigingen bevinden zich door heel Nederland, en ook bij jou in Gorinchem. In onze eendaagse hoogwerker cursus worden de categorieën 1A, 1B, 3A en 3B behandeld.

 

Een hoogwerker cursus bij ARBO centrum start met een theoriegedeelte dat wordt afgesloten met een examen. Daarna ga je met de hoogwerker aan de slag in de praktijk en leer je veilig en verantwoord met de machine te werken. Aan het einde van de dag sluit je ook dit gedeelte af met een examen. Rond je beide examens succesvol af? Dan ontvang je je hoogwerker certificaat.

Goede bereikbaarheid

Kom je uit de provincie Zuid-Holland? Dan is onze trainingslocatie in Gorinchem de beste keuze. Vanuit Rotterdam, Dordrecht, Den Haag of Delft is onze locatie (Papland 13-K) uitstekend bereikbaar.

Onze hoogwerker cursussen in Gorinchem

Wil je meerdere hoogwerker cursussen volgen in Gorinchem? Op deze locatie zijn de volgende opleidingen beschikbaar: basis, herhaling en de Code 95 cursus. Volg je liever een incompany cursus, waarbij we op jouw locatie langskomen om de cursus te geven? Bekijk dan onze incompany pagina voor meer informatie of neem contact met ons op via 088-123 0 888.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.