Binnen één dag je hoogwerker certificaat halen in Ede

De hoofdvestiging van ARBO centrum is gevestigd in Ede. Hier kun je onder andere terecht voor een eendaagse hoogwerker cursus, waarbij je alles leert wat je moet weten om veilig en verantwoord met een hoogwerker om te gaan. Tijdens de eendaagse hoogwerker cursus worden de categorieën 1A, 1B, 3A en 3B behandeld. De eendaagse hoogwerker cursus begint met een theoriegedeelte en wordt afgesloten met een theorie-examen. Hierna ga je in de praktijk aan de slag met de hoogwerker. Ook dit gedeelte sluit je af met een examen. Wanneer je beide examen succesvol hebt afgerond, ontvang je je hoogwerker certificaat.

Onze trainingslocatie in Ede

Onze trainingslocatie in Ede ligt vlak naast de snelweg en is hierdoor gemakkelijk te bereiken voor cursisten uit de hele regio, waaronder Nijmegen, Amersfoort, Utrecht, Veenendaal of Arnhem. Onze trainingslocaties bevinden zich door heel Nederland, dus we zitten altijd wel ergens bij jou in de buurt.

Alle hoogwerker cursussen in Ede

Op onze trainingslocatie in Ede is het mogelijk verschillende hoogwerker cursussen te volgen. We bieden de basiscursus, de herhalingscursus en de Code 95 cursus aan. Volg je je cursus liever op je eigen locatie? Ook dat is mogelijk, via een zogeheten incompany cursus. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.