Hoogwerker certificaat halen in Drachten

De cursussen voor het behalen van het hoogwerker certificaat worden gegeven door heel Nederland. Onze hoogwerker cursus in Drachten bevat de categorieën 1A, 1B, 3A en 3B en duurt één dag. Tijdens de cursusdag in Drachten wordt je theoretische kennis bijgespijkerd en getest in een theorie examen. Ook ga je direct aan de slag om de geleerde theorie in praktijk te brengen. De cursusdag wordt afgesloten met een praktijkexamen. Wanneer je beide examens succesvol afrondt, ontvang je je hoogwerker certificaat.

Bereikbaarheid trainingslocatie Drachten

Onze hoogwerker trainingslocatie in Drachten is goed te bereiken vanuit steden als Leeuwarden, Drachten, Meppel en Emmeloord. Vanuit Groningen bent u binnen 45 minuten op onze trainingslocatie in Drachten. Het adres van onze locatie is: De Boeg 12, 9206 BB in Drachten.

Hoogwerker cursusaanbod in Drachten

Op onze trainingslocatie in Drachten worden diverse hoogwerker cursussen aangeboden. Kies, afhankelijk van uw kennis en ervaring voor de basiscursus, de herhalingscursus of code 95. Al onze hoogwerkercursussen in Drachten bieden we aan tegen een scherpe prijs.

Incompany hoogwerker cursus volgen

Het is ook mogelijk om een hoogwerker cursus incompany te volgen. Dit houdt in dat we op uw eigen locatie langskomen om de cursus te geven. Hiervoor is het wel belangrijk te beschikken over een trainingsruimte en een hoogwerker. Neem contact op voor meer informatie over onze incompany oplossingen.

Gerelateerde cursussen