Eendaagse cursus heftruckcertificaat in Venray

Bij ARBO Centrum haal je al binnen één dag je heftruckcertificaat. Onze trainingslocaties bevinden zich door heel Nederland, waaronder in Venray. Kom je uit Venlo, Nijmegen, Helmond, Boxmeer, Veghel of Cuijk? Dan is onze vestiging in Venray voor jou gemakkelijk bereikbaar.

 

Onze eendaagse heftruckcursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Beide onderdelen worden afgesloten met een examen. Wanneer je zowel je theorie-examen als je praktijkexamen succesvol afrondt, ontvang je je heftruckcertificaat en een ARBO pas.

Heftruckcursussen in Venray

Op de vestiging van ARBO Centrum in Venray kun je verschillende heftruckcurssen volgen: voor onervaren bestuurders is er de basiscursus en de herhalingscursus is voor cursisten die hun heftruckcertificaat moeten verlengen. Ook bieden wij de Code 95 cursus aan. Deze cursussen worden gegeven op onze trainingslocatie in Venray, maar het is ook mogelijk om een incompany training te volgen. In dat geval komen onze instructeurs bij jou langs op locatie om de heftruckcursus te geven. Wil je meer informatie over onze incompany oplossingen? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.