Haal binnen één dag je heftruckcertificaat in Gorinchem

Bij ARBO centrum kun je een eendaagse heftruck cursus volgen op onze locatie in Gorinchem. Al onze heftruck cursussen in Gorinchem beginnen met een theoriegedeelte dat wordt afgesloten met een theorie-examen. Het aansluitende praktijkgedeelte wordt eveneens met een examen afgesloten. Wanneer je beide examens succesvol afrondt, ontvang je je heftruck certificaat.

Bezoek onze trainingslocatie in Gorinchem

Woon of werk je in de provincie Zuid-Holland? Dan is onze locatie in Gorinchem voor jou de beste keuze. Deze vestiging (gevestigd op Papland 13-K) is goed te bereiken vanuit onder andere Rotterdam, Dordrecht, Den Haag en Delft.

Heftruck cursusaanbod in Gorinchem

Op onze trainingslocatie in Gorinchem kun je de volgende heftruckcursussen volgen: de basiscursus, de herhalingscursus en de Code 95 cursus. Ook is het mogelijk deze cursussen als incompany training te volgen. In dat geval komen onze instructeurs bij jou langs op locatie om de heftruckcursus te geven. Op onze website vind je meer informatie over de incompany oplossingen, maar je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via 088-123 0 888.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.