ARBO centrum
werkt graag mee aan
Heel Nederland Werkt

Werk is belangrijk. Natuurlijk voor het genereren van je inkomen, maar ook voor je eigenwaarde, sociale leven en geluk. Niemand wil werkloos thuis zitten, maar helaas is dit voor veel mensen wel de realiteit. Het is niet voor iedereen een eenvoudige opdracht om een nieuwe baan te vinden. Je wilt wel, maar het lukt niet: dat is waar veel mensen tegenaan lopen. Heel Nederland Werkt is hét initiatief om meer mensen aan een baan te krijgen.

Heel Nederland Werkt

Heel Nederland Werkt is een nieuw initiatief, gestart door wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. De missie van dit nieuwe initiatief is eenvoudig: zo veel mensen aan een leuke baan helpen. Hoe? Door werkzoekenden een gratis online platform te bieden. Vacaturesites zijn er in overschot, maar wie op zoek is naar kwalitatieve vacatures ziet de keuze al snel beperkt worden. Waarom zou je moeten betalen om op vacatures te mogen reageren? Wil je mensen echt snel aan het werk hebben, dan maak je dit gratis: dat is hoe Heel Nederland Werkt het aanpakt.

Dit nieuwe platform is niet alleen aantrekkelijk voor werkzoekenden, maar ook voor werkgevers die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Veel te veel mensen zitten werkloos thuis. Mensen die een waardevolle bijdrage kunnen leveren op de arbeidsmarkt. Het is belangrijk om deze groep mensen en potentiële werkgevers op een toegankelijke manier aan elkaar te koppelen.

heftruck cursus
Cursus heftruckchauffeur ARBO centrum

Hoe draagt ARBO centrum hieraan bij?

Omscholing biedt kansen

Naar sommige beroepen blijft altijd vraag bestaan. Heftruckchauffeur is een van die beroepen. De logistieksector wordt drukker en drukker en om het verschepen van vracht in goede banen te leiden, zijn heftruckchauffeurs onmisbaar. Echter: je kunt niet zomaar heftruckchauffeur worden. Wil je als heftruckchauffeur aan de slag gaan, dan zul je moeten beschikken over het heftruckcertificaat. Door het heftruckcertificaat te behalen, kun jij je dus om laten scholen tot heftruckchauffeur. Een specialisatie die mensen een grote kans op een baan biedt. Nu en in de toekomst.

 

Vanuit onze positie als opleider kunnen wij vanuit maatschappelijk oogpunt een belangrijke bijdrage leveren aan Heel Nederland Werkt, een initiatief waar wij met onze volledige organisatie achter staan.  Ben je werkzoekende en kom je niet aan een baan in de sector(en) waar je altijd gewerkt hebt? Meld je aan bij Heel Nederland Werkt. Via dit platform kun jij je met behulp van ons laten omscholen tot heftruckchauffeur en kun je solliciteren op passende functies. Heb jij interesse hierin, dan ligt er ook voor jou misschien een mooie carrière switch in het verschiet.

vca

Terugbelverzoek

Laat je informatie en telefoonnummer achter en wij nemen
zo spoedig contact op voor de eventuele mogelijkheden.

Partners & certificeringen

CBR

Bij ons is het mogelijk om jouw code 95 uren te halen. Dit doen wij via het CBR.

FD Gazellen 2021

In 2021 is weer ARBO centrum
uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van heel Nederland. 

SBB

Ben jij opzoek naar een stage? Dit kan bij ons via het SBB. Bekijk bij het SBB onze stage mogelijkheden.

ARBO in cijfers

8.8

Klanttevredenheid
10091
beoordelingen
icon-book-48
Groot cursus aanbod
2400
ingeplande cursussen
icon-netherlands
Landelijke dekking
21
vestigingen in heel Nederland
icon-group-48
Totaal aantal cursisten
141976
cursisten