EPT code 95 cursus

Wanneer je beroepsmatig een voer- of werktuig gaat besturen waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is, moet je aan kunnen tonen dat je beschikt over de aanduiding Code 95. Deze vermelding (met einddatum) wordt achter de voertuigcategorie op je rijbewijs geplaatst. Met de Code 95 toon je aan dat je vakbekwaam bent voor het besturen van dit voertuig. Code 95 is vijf jaar geldig.

EPT code 95 cursus

Inclusief examen en code 95 registratie

Om gebruik te kunnen blijven maken van de vermelding Code 95 ben je verplicht iedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen. Dit geldt ook als je vakbekwaam bent voor twee voertuigen; het is hierbij dus niet nodig om 70 uur nascholing te volgen. De nascholingscursus Code 95 van ARBO centrum is erkend door het CBR en CCV gecertificeerd.

De trainingslocaties van ARBO centrum bevinden zich door heel Nederland. Vind een vestiging bij jou in de buurt en schrijf je direct in voor onze EPT Code 95 cursus. Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

EPT code 95 cursus

345,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 20:59 voor de cursus Cursus VCA VOL incl. examen vanuit Arnhem.

Heb je een vraag?

Vragen over een EPT groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom de EPT code 95 cursus bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Voor veel mensen in de logistieke sector een bekend begrip, maar toch is het een veel gestelde vraag. Wat is een EPT? EPT is de afkorting van elektropallettruck of elektrische pallettruck ook wel genoemd: motorpallettruck of elektrische pompwagen.

Lees meer