EPT code 95 cursus

Wanneer je beroepsmatig een voer- of werktuig gaat besturen, zoals een vrachtwagen of bus, waarvoor een groot rijbewijs noodzakelijk is moet je aan kunnen tonen dat je beschikt over de aanduiding Code 95. Deze vermelding wordt achter de voertuigcategorie op je rijbewijs geplaatst. Met de Code 95 toon je aan dat je vakbekwaam bent voor het besturen van dit voertuig. Code 95 is vijf jaar geldig. Bij ARBO centrum kun je de EPT cursus combineren met 7 nascholingsuren. 

EPT code 95 cursus

Inclusief examen en code 95 registratie

Om gebruik te kunnen blijven maken van de vermelding Code 95 ben je verplicht iedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen. 28 uur mogen aan theorie worden besteed. 7 uren kun je al bijschrijven door de EPT cursus bij ons te combineren met code 95. De nascholingscursus Code 95 van ARBO centrum is erkend door het CBR en CCV gecertificeerd

De trainingslocaties van ARBO centrum bevinden zich door heel Nederland. Vind een vestiging bij jou in de buurt en vraag direct een offerte aan voor onze EPT Code 95 cursus. Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

De EPT cursus met code 95 begint om 08:30 en duurt tot 16:30. De cursus duurt een uur langer dan normaal, zodat je aan de 7 uren komt. Graag zelf een lunchpakket meebrengen.

EPT code 95 cursus

Prijs op aanvraag

Laatste inschrijving was vandaag om 09:51 voor de cursus VCA Basis e-learning incl. examen vanuit Oosterhout NB.

Heb je een vraag?

Vragen over een EPT groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom de EPT code 95 cursus bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

Voor veel mensen in de logistieke sector een bekend begrip, maar toch is het een veel gestelde vraag. Wat is een EPT? EPT is de afkorting van elektropallettruck of elektrische pallettruck ook wel genoemd: motorpallettruck of elektrische pompwagen.

Lees meer

We geven je meteen maar het duidelijke en snelle antwoord: ja, een EPT certificaat is verplicht voor iedereen die een EPT wil besturen.

Meer lezen

Bij ARBO centrum behaal je een EPT certificaat vanaf € 199,-. Dat is inclusief het doen van examen.

Meer lezen

Inhoud accordeon

Net als voor de meeste andere voertuigen is de EPT certificaat geldigheid bepaald op 5 jaar.

Wie het EPT certificaat behaalt, hoeft zich dus vijf jaar lang geen zorgen te maken over de geldigheid hiervan. Wanneer het certificaat verloopt, zul je opnieuw examen moeten doen. Slaag je wederom, dan wordt de geldigheid van je certificaat met opnieuw 5 jaar verlengd.

Een EPT is over het algemeen een behoorlijk stuk groter dan een pompwagen. Aan de andere kant lijken ze wel sterk op elkaar en werken ze ogenschijnlijk hetzelfde. Hoe kan het dan dat je voor een EPT een certificaat nodig hebt en voor een pompwagen niet? Een EPT is een voertuig. Een pompwagen is dit niet.

Meer lezen

De minimale leeftijd voor het besturen van een EPT is 16 jaar.

Meer lezen

Inhoud accordeon

Vervelend dat jij je certificaat kwijt bent! Maar het kan gebeuren. Het is belangrijk zo snel mogelijk een nieuwe pas bij ons aan te vragen.
Een nieuw pasje kost €15,- excl. btw, het certificaat is ook digitaal verkrijbaar per mail. Aanvragen van een nieuwe pas of digitaal certificaat kan via de mail.

Heb jij je certificaat niet bij ons gehaald? Dan kunnen wij je helaas niet helpen bij het aanvragen van een nieuwe.

Vraag nieuw certificaat aan

Een cursus kan op eigen locatie worden gevolgd. Sterker nog het is in veel gevallen zelfs aantrekkelijk. Worden er meerdere mensen tegelijk opgeleid? Dan kan het zelfs financieel voordeliger zijn.

Bovendien is het oefenen met eigen machines ook een aanrader, zo leer je nog beter om te gaan met de heftruck. Bovendien valt het samen leren ook ten goede aan de teambuilding en band onderling.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een incompany cursus of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen