EPT cursus in de avond

In de avond een EPT-cursus volgen bij ARBO centrum? Schrijf je nu in!

Werk je al met een EPT en heb je hiervoor nog het certificaat nodig? Kom dan de cursus bij ARBO centrum doen. Deze cursus is uitsluitend bedoelt voor cursisten die al ervaren zijn en dit ook kunnen aantonen. Bij ARBO centrum kun je ook in de avonduren je EPT-certificaat halen! Handig als je overdag altijd aan het werk bent en dan geen tijd hebt.

 

 Je kunt zelf bepalen waar je je EPT cursus volgt.

Onze EPT cursussen worden door heel het land verzorgd. De training bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Beide worden afgesloten met een examen. Wanneer je beide succesvol hebt afgerond, ontvang je je EPT certificaat. 

 

Avondcursus heftruck, reachtruck, stapelaar en EPT.

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes en hoge intensiteit. Volg de avondcursus voor het halen van een EPT certificaat, maar ook voor het heftruckcertificaat, reachtruckcertificaat, stapelaarcertificaat en EPT certificaat. Neem contact op met ons voor meer informatie of schrijf je direct in.

EPT cursus in de avond

195,-excl. btw

Laatste inschrijving was vandaag om 09:46 voor de cursus Veilig werken met een hoogwerker, basiscursus vanuit Kampen.

Heb je een vraag?

Toch liever een groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Accordion Content

Voor veel mensen in de logistieke sector een bekend begrip, maar toch is het een veel gestelde vraag. Wat is een EPT? EPT is de afkorting van elektropallettruck of elektrische pallettruck ook wel genoemd: motorpallettruck of elektrische pompwagen.

Lees meer

Accordion Content

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer