Avondcursus EPT

Werk je al met een EPT en heb je hiervoor nog het certificaat nodig? Kom dan de cursus bij ARBO centrum doen. Deze cursus is uitsluitend bedoelt voor cursisten die al ervaren zijn en dit ook kunnen aantonen. Bij ARBO centrum kun je ook in de avonduren je EPT-certificaat halen! Handig als je overdag altijd aan het werk bent en dan geen tijd hebt.

Avondcursus EPT

EPT avondcursus + ARBO-pas

Onze EPT cursussen worden door heel het land verzorgd. De training bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Beide worden afgesloten met een examen. Wanneer je beide succesvol hebt afgerond, ontvang je je EPT certificaat. 

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes en hoge intensiteit. Volg de avondcursus voor het halen van een EPT certificaat, maar ook voor het heftruckcertificaat, reachtruckcertificaat, stapelaar certificaat en EPT certificaat. Neem contact op met ons voor meer informatie of schrijf je direct in.

Avondcursus EPT

245,- vanaf prijs

Laatste inschrijving was vandaag om 13:49 voor de cursus VCA VOL los examen vanuit Hardinxveld-giesendam.

Heb je een vraag?

Vragen over een EPT groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom de EPT avondcursus bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Accordion Content

Voor veel mensen in de logistieke sector een bekend begrip, maar toch is het een veel gestelde vraag. Wat is een EPT? EPT is de afkorting van elektropallettruck of elektrische pallettruck ook wel genoemd: motorpallettruck of elektrische pompwagen.

Lees meer