Bring-a-Friend kortingsactie

We hebben geweldig nieuws voor je!  Lees snel verder om te ontdekken hoe je de komende maand samen met een vriend(in), collega, kennis, etc. kunt profiteren van exclusieve kortingen bij ARBO centrum.

Bring-a-friend korting in februari

Je hebt namelijk NU de kans om samen met een vriend(in), collega, kennis, etc. te profiteren van aantrekkelijke kortingen. Schrijf je in voor een van onze logistieke opleidingen (heftruck, reachtruck, stapelaar of EPT) en ontvang zelf een waardebon van €50, te besteden aan veiligheidsartikelen in onze webshop arbowinkel.nl. Schrijft jouw vriend(in) zich via jou in voor een logistieke opleiding, dan profiteert hij/zij van 25% korting op deze cursus.

Hoe het precies werkt? Dat leggen we je uit!

Hoe werkt het?

1. Plan in februari een logistieke opleiding (heftruckreachtruckstapelaar of EPT) in via ons inschrijfformulier.

2. Nodig een vriend(in), collega of kennis uit voor een van onze logistieke opleidingen.

3. Jouw vriend(in) ontvangt 25% korting op deze opleidingen met een kortingscode die we jou toesturen na jouw inschrijving.

4. Zorg ervoor dat hij/zij  jouw naam en e-mailadres vermeldt in het veld ‘aanvullende opmerkingen’ bij stap 4 in het inschrijfformulier.

5. Wanneer je iemand succesvol hebt doorverwezen ontvang je van ons een waardebon van €50 voor onze webshop.

Waarom dit voor jou voordelig is:

Jouw vriend(in) ontvangt 25% korting op de (logistieke) opleiding terwijl jij een waardebon t.w.v. €50 ontvangt voor onze webshop.

Jullie profiteren dus beiden van aantrekkelijke kortingen! Wacht niet te lang, want deze actie is enkel in februari geldig!

Belangrijk:

Controleer of jouw vriend(in) jouw naam en e-mailadres heeft ingevuld in het veld ‘aanvullende opmerkingen’ bij stap 4 in het inschrijfformulier. Wanneer dit niet wordt gedaan volgt er geen kortingscode! Voor de Bring-a-Friend korting zijn daarnaast de actievoorwaarden van toepassing!

Optimaal profiteren van de Bring-a-Friend actie

Wil je meerdere personen inschrijven voor onze logistieke cursussen? Geweldig! Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je de maximale korting krijgt:

 • Meerdere cursisten? Geen probleem!
  • Je kunt meerdere cursisten tegelijkertijd inschrijven, maar houd rekening met de korting. Lees verder voor de beste aanpak.

 • Slim inschrijven voor korting:
  • 1. De 25% korting wordt alleen verkregen d.m.v. een kortingscode. Direct 2 cursisten tegelijk inschrijven genereert dus geen korting, maar: 
  • 2. Schrijf eerst, via ons inschrijfformulier,  één cursist in voor een van onze logistieke opleidingen (heftruck, reachtruck, stapelaar of EPT);
  • 3. Je ontvangt daarna binnen 1 uur per mail een 25% kortingscode voor de logistieke opleidingen;
  • 4. Deze kortingscode kun je gebruiken wanneer je meerdere cursisten wilt inschrijven voor deze logistieke opleidingen. Hierdoor ontvang je de maximale korting.

 • Win-Win!
  • Schrijf je samen met een vriend(in), collega of kennis in! Jullie ontvangen beiden voordelen: 25% korting voor de vriend(in), collega of kennis die wordt doorverwezen en een €50 waardebon voor onze webshop voor de verwijzer.

 • Vragen? Neem contact op!
  • Bij twijfel of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Voor meer details en actievoorwaarden, bekijk onze actievoorwaarden.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties!

Naam(Vereist)
Hidden
E-mail opt-in

Meer cursisten inschrijven?

Je kunt meerdere cursisten tegelijkertijd inschrijven, maar houd rekening met de korting. Lees hier de beste aanpak voor maximale korting.

Klantenservice

Vragen? Neem contact op! Bij twijfel of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Klantenservice

Heb jij een vraag over een product, keuring, advies of een cursus van ARBO centrum? Bekijk hier het antwoord of neem contact met ons op.

Over ons

Wij helpen jou compleet veilig te gaan werken. ARBO centrum is de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid. Met een gedreven team zorgen wij ervoor dat wij je kunnen voorzien van veiligheidsopleidingen, -adviezen, -keuringen en -artikelen.

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.