Bouwvak actie 2024

Het hoogwerker certificaat halen? Dat kan bij ARBO centrum.

Leer veilig te werken met heftrucks, reachtrucks, stapelaars en EPT’s!

Bij het volgen van een incompany bespaar je tijdelijk meer dan €250!

Profiteer van 15% korting heftruck-, reachtruck- en hoogwerker cursussen!

Maak optimaal gebruik van de bouwvakperiode en behaal je certificaten met korting!

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de bouwvakperiode binnenkort begint. Dit is het ideale moment om te genieten van een welverdiende vakantie én om je vaardigheden bij te spijkeren. ARBO centrum helpt je hierbij met een exclusieve zomerkorting!

Van 22 juli tot en met 23 augustus profiteer je van 15% korting op al onze heftruck-, reachtruck- en hoogwerker cursussen. Of je nu kiest voor een incompany training of een cursus op een van onze vele locaties in Nederland, je profiteert altijd van dezelfde hoge kwaliteit en deskundigheid.

Waarom een cursus volgen bij ARBO centrum?

Bij ARBO centrum staan we voor kwaliteit, deskundigheid en flexibiliteit. Onze cursussen zijn ontworpen om jou en je team te voorzien van de nieuwste kennis en vaardigheden die nodig zijn om veilig en efficiënt te werken. Met onze uitgebreide ervaring en klantgerichte aanpak zorgen we ervoor dat je altijd de beste training krijgt.

Deze cursussen volg je met korting

Gebruik de zomerperiode om jezelf of je medewerkers te laten trainen door de beste in het vak. Schrijf je vandaag nog in voor een van onze cursussen en profiteer van deze unieke bouwvakactie.

  • Hoogwerker cursus: Leer veilig efficiënt werken op hoogte, inclusief het herkennen en voorkomen van risicovolle situaties. Krijg een stevige basis voor al je werkzaamheden op hoogte.
  • Heftruck cursus: Ontwikkel de vaardigheden om veilig en efficiënt met een heftruck te werken, inclusief laden, lossen en manoeuvreren. Essentieel voor elke werkomgeving met heftrucks.
  • Reachtruck cursus: Behaal je certificaat en leer veilig werken met een reachtruck, inclusief de specifieke uitdagingen en technieken. Cruciaal voor efficiënt magazijnbeheer.
  • Stapelaar cursus: Krijg training in het veilig verplaatsen van goederen met een stapelaar, met nadruk op balans en stabiliteit. Onmisbaar voor logistieke operaties.
  • Elektrische pallettruck cursus: Leer de essentiële vaardigheden voor het veilig gebruik van een elektrische pallettruck, inclusief bediening en veiligheid.  


Wist je al dat je jouw heftruck cursus op dezelfde dag kunt combineren met reachtruck, stapelaar en EPT? Bij ARBO centrum kun je binnen één dag een certificaat voor het gehele logistieke pakket behalen, dat vijf jaar geldig is. 

Wil jij onze actievoorwaarden bekijken? Dit doe je hier.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties!

Naam(Vereist)
Hidden
E-mail opt-in

Deze bedrijven gingen je voor

Klantenservice

Heb jij een vraag over een product, keuring, advies of een cursus van ARBO centrum? Wij staan voor jou klaar om je zo goed mogelijk te helpen.

Klantenservice

Heb jij een vraag over een product, keuring, advies of een cursus van ARBO centrum? Bekijk hier het antwoord of neem contact met ons op.

Over ons

Wij helpen jou compleet veilig te gaan werken. ARBO centrum is de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid. Met een gedreven team zorgen wij ervoor dat wij je kunnen voorzien van veiligheidsopleidingen, -adviezen, -keuringen en -artikelen.

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.