BHV cursus Engels

Op zoek naar een BHV cursus Engels? Bij ons is dit mogelijk. Wij bieden onze Engelstalige BHV cursus speciaal aan voor werknemers die moeite hebben met de Nederlandse taal.

BHV cursus Engels

Engelstalige BHV cursus

Speciaal voor werknemers die moeite hebben met de Nederlandse taal heeft ARBO centrum een Engelstalige BHV cursus ontwikkeld. De BHV cursus Engels voldoet aan alle richtlijnen is en officieel erkend. Hiermee zijn onze cursussen toegankelijk voor een groot publiek en dragen we nog verder bij aan onze belangrijkste missie: veilig werken.

Veilig werken staat bij ARBO centrum namelijk op nummer één. Dankzij onze Engelstalige BHV cursussen is iedereen in staat zijn BHV certificaat te behalen. Behalve de BHV cursus zijn ook andere cursussen in ons aanbod beschikbaar in de Engelse taal.

Wij maken altijd gebruik van fluorvrij blusschuim tijdens onze cursussen. Dit is biologisch afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu. Iets wat er erg belangrijk vinden.

Deelnemen aan de BHV cursus in het Engels?

Wil je een Engelse BHV cursus volgen? Dan willen we je vragen van tevoren contact met ons op te nemen, zodat we de cursus en het examen kunnen voorbereiden. Zowel de theorie- als het praktijkgedeelte wordt in het Engels behandeld en ook het examen is Engelstalig.

BHV cursus in het Engels

Prijs op aanvraag

Laatste inschrijving was vandaag om 09:51 voor de cursus VCA Basis e-learning incl. examen vanuit Oosterhout NB.

Heb je een vraag?

Vragen over een BHV groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Meer weten over de BHV cursus van ARBO centrum?

Ontvang je graag meer informatie over de BHV cursus van ARBO centrum in het Engels? Neem dan contact met ons op. Ben je op zoek naar een cursus in een andere vreemde taal, zoals Pools, Frans of Duits? Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers. We helpen je graag een cursus te vinden die bij je past om de veiligheid op de werkvloer te vergroten.

Waarom de Engelstalige BHV basiscursus bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

Allereerst omdat het levensreddend kan zijn!
Dankzij het volgen van een BHV-cursus leer je onder andere reanimeren, brandjes blussen, maar ook leer je signalen herkennen van bijvoorbeeld een hartinfarct. Een BHV’er leert hoe om te gaan met noodsituaties, overzicht te houden in een noodsituatie, maar ook omstandigheden in te schatten en erger te voorkomen.
Bedrijfshulpverlening heeft als doel om letsel en schade aan medewerkers en derden te voorkomen.

Bovendien is een werkgever verplicht om bedrijfshulpverleners aan te wijzen en op te leiden.

Lees meer

Hopelijk heb je een leerzame, leuke cursusdag bij ons gehad en deze afgesloten met een positief resultaat. Zodra de factuur voor de BHV cursus is voldaan en jij het BHV examen positief hebt afgerond sturen wij het certificaat en de pas zo spoedig mogelijk digitaal naar je toe.

Kom je volgend jaar weer op de BHV herhalingscursus? Geen zorgen, we bellen of mailen je ruim op tijd om je te helpen herinneren. 

Lees meer

Bij ARBO centrum bieden wij een BHV code 95 cursus aan, deze telt voor 7 theorie uren. Nog meer reden dus om je BHV diploma te halen, ook als ZZP’er.

Gelukkig hebben wij bij ARBO centrum ruim keuze, zo kun je bij ons onder andere de cursussen ‘VCA code 95 cursus’‘veilig werken langs de weg code 95 cursus’ of  een ‘heftruck code 95 cursus’, dit is een greep uit de mogelijkheden als het gaat om code 95.

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Lees meer