Een BHV cursus volgen in Zwolle? Met een vestiging in Zwolle is ARBO centrum goed te bereiken voor onze cursisten uit omgeving Friesland, Drenthe en Overijssel. Je bent hier dan ook van harte welkom om de BHV opleiding te volgen. Ook direct een VCA basisVCA VOL of VIL VCU volgen? Onze vestiging in Zwolle verzorgt alle opleidingen die ARBO centrum aanbiedt.

De te behandelen onderdelen van de BHV cursus:

  • een beginnende brand bestrijden
  • Levensreddende handelingen
  • Reanimatie (ook AED)
  • Ontruiming en evacuatie

BHV examen halen in Zwolle?

We beginnen de dag met een theoriegedeelte, daarna gaan we over op het praktijkgedeelte. Er wordt geen theorie-examen afgelegd, de dag wordt afgesloten met een praktijkbeoordeling. Er wordt door een ervaren praktijkbeoordelaar beoordeeld of je geslaagd bent. Zo ja, dan ben je binnen hele korte termijn in het bezit van een BHV-certificaat!

BHV cursus op locatie, rondom Zwolle?

De locatie in Zwolle is eenvoudig te bereiken door de verbinding met de A28 of de N35 . Vanuit Kampen, Meppel en Emmeloord ben je zo in Zwolle. Is Zwolle toch net iets uit de richting? Dan kun je waarschijnlijk net zo makkelijk bij onze vestiging in Drachten terecht!
Liever een cursus bij jou op locatie in Zwolle? ARBO centrum verzorgd ook incompany trainingen. Informeer ons gerust via het contactformulier, de mail of telefonisch.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.