Voor een BHV cursus in Lelystad kan men bij ARBO centrum terecht. Elke organisatie met vaste werknemers in dienst is verplicht om minimaal een van deze werknemers tot BHV’er op te leiden. Door een BHV cursus in Lelystad te volgen, kunnen deelnemers hun BHV-certificaat halen.

ARBO centrum beschikt over een eigen locatie in Lelystad:

 

ARBO centrum
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
088-123 0 888 
info@arbocentrum.nl

Hoe ziet de BHV cursus in Lelystad eruit?

Wie de BHV cursus volgt en het examen met goed gevolg aflegt, zal het officieel erkende BHV-certificaat ontvangen. Een BHV cursus kan levens redden. Cursisten leren niet alleen EHBO toepassen, maar ook levensreddend handelen, branden blussen en evacueren. Bedrijfshulpverleners zorgen ervoor dat er bij calamiteiten zo adequaat mogelijk wordt gehandeld. Zij kunnen levensreddende handelingen uitvoeren, collega’s instrueren en ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Zij zijn de mensen waarop medewerkers vertrouwen bij ongelukken, noodgevallen en andere gevaarlijke situaties en calamiteiten.

 

De BHV cursus inhoud bestaat uit een aantal vaste onderdelen, die gezamenlijk het gehele BHV-programma beslaan. De onderdelen zijn: EHBO, brand en ontruiming (waarbij de focus ligt op het bestrijden van een beginnende brand), levensreddend handelen, reanimatie met AED (tijdens de cursus wordt de AED betekenis uitgelegd en leert de cursist hoe een AED gebruikt moet worden) en evacuatie van het pand. De BHV cursus inhoud gaat dus verder dan enkel EHBO. Dit maakt hier wel onderdeel van uit, maar een gecertificeerde EHBO’er is dus nog geen gecertificeerde BHV’er.

Jaarlijkse herhalingscursus

Het BHV-certificaat is geldig voor een jaar. Om ervoor te zorgen dat de kennis en vaardigheden van BHV’ers optimaal blijven, dient er jaarlijks een herhalingscursus gevolgd te worden. Ook voor een herhaling van de BHV cursus in Lelystad kan men bij ARBO centrum terecht.

De kosten van de BHV cursus in Lelystad bedragen 245 euro per persoon (exclusief BTW). De kosten voor de herhalingscursus bedragen 225 euro per persoon (exclusief BTW). Het aanbieden van groepscursussen is mogelijk, prijzen op aanvraag.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.