Een BHV cursus volgen bij jou in de buurt? Met een vestiging in Houten is ARBO centrum goed te bereiken voor onze cursisten uit midden en zuid Nederland! Je bent hier dan ook van harte welkom om de BHV opleiding te volgen. Ook direct een VCA basisVCA VOL of VIL VCU volgen? Onze vestiging in Houten verzorgt alle opleidingen die ARBO centrum aanbiedt.

De te behandelen onderdelen van de BHV cursus:

  • een beginnende brand bestrijden
  • Levensreddende handelingen
  • Reanimatie (ook AED)
  • Ontruiming en evacuatie

BHV examen halen in Houten?

We beginnen de dag met een theoriegedeelte, daarna gaan we over op het praktijkgedeelte. Er wordt geen theorie-examen afgelegd, de dag wordt afgesloten met een praktijkbeoordeling. Er wordt door een ervaren praktijkbeoordelaar beoordeeld of je geslaagd bent. Zo ja, dan ben je binnen hele korte termijn in het bezit van een BHV-certificaat!

BHV cursus op locatie, rondom Houten?

De locatie in Houten is eenvoudig te bereiken door de verbinding met de A27 of de A12 . Door de centrale ligging van Houten, ben je vanuit veel plaatsen in Nederland zo in Houten. Is Houten toch net iets uit de richting? Dan kun je waarschijnlijk net zo makkelijk bij onze vestiging in Ede terecht!
Liever een cursus bij jou op locatie in Houten? ARBO centrum verzorgd ook incompany trainingen. Informeer ons gerust via het contactformulier, de mail of telefonisch.

Gerelateerde cursussen