Een BHV cursus volgen bij jou in de buurt? Met een vestiging in Gorinchem is ARBO centrum goed te bereiken voor onze cursisten uit in de omgeving Brabant en Rotterdam! Je bent hier dan ook van harte welkom om de BHV opleiding te volgen. Ook direct een VCA basisVCA VOL of VIL VCU volgen? Onze vestiging in Gorinchem verzorgt alle opleidingen die ARBO centrum aanbiedt.

De te behandelen onderdelen van de BHV cursus:

  • een beginnende brand bestrijden
  • Levensreddende handelingen
  • Reanimatie (ook AED)
  • Ontruiming en evacuatie

BHV examen halen in Gorinchem?

We beginnen de dag met een theoriegedeelte, daarna gaan we over op het praktijkgedeelte. Er wordt geen theorie-examen afgelegd, de dag wordt afgesloten met een praktijkbeoordeling. Er wordt door een ervaren praktijkbeoordelaar beoordeeld of je geslaagd bent. Zo ja, dan ben je binnen hele korte termijn in het bezit van een BHV-certificaat!

BHV cursus op locatie, rondom Gorinchem?

De locatie in Gorinchem is eenvoudig te bereiken door de verbinding met de A15 of de E311 . Vanuit Dordrecht, Utrecht en Den Bosch ben je zo in Gorinchem. Is Gorinchem toch net iets uit de richting? Dan kun je waarschijnlijk net zo makkelijk bij onze vestiging in Best of Zoetermeer terecht!
Liever een cursus bij jou op locatie in Gorinchem? ARBO centrum verzorgd ook incompany trainingen. Informeer ons gerust via het contactformulier, de mail of telefonisch.

Gerelateerde cursussen