Een BHV cursus volgen bij jou in de buurt? Met een vestiging in Best is ARBO centrum goed te bereiken voor onze cursisten uit in de omgeving Brabant/Limburg! Je bent hier dan ook van harte welkom om de BHV opleiding te volgen. Ook direct een VCA basisVCA VOL of VIL VCU volgen? Onze vestiging in Best verzorgt alle opleidingen die ARBO centrum aanbiedt.

De te behandelen onderdelen van de BHV cursus:

  • een beginnende brand bestrijden
  • Levensreddende handelingen
  • Reanimatie (ook AED)
  • Ontruiming en evacuatie

BHV examen halen in Best(Eindhoven)?

We beginnen de dag met een theoriegedeelte, daarna gaan we over op het praktijkgedeelte. Er wordt geen theorie-examen afgelegd, de dag wordt afgesloten met een praktijkbeoordeling. Er wordt door een ervaren praktijkbeoordelaar beoordeeld of je geslaagd bent. Zo ja, dan ben je binnen hele korte termijn in het bezit van een BHV-certificaat!

BHV cursus op locatie, in de buurt van Eindhoven?

De locatie in Best is eenvoudig te bereiken door de verbinding met de A2 of A50. Vanuit Eindhoven, Tilburg en Den Bosch ben je zo in Best. Is Best net iets uit de richting? Dan kun je waarschijnlijk net zo makkelijk bij onze vestiging in Gorinchem terecht!
Liever een cursus bij jou op locatie in Best? ARBO centrum verzorgd ook incompany trainingen. Informeer ons gerust via het contactformulier, de mail of telefonisch.

Gerelateerde cursussen