Met een BHV cursus in Amsterdam kan elke aankomende BHV-er een BHV certificaat behalen. De BHV cursus duurt slechts een dag. Na het succesvol voltooien van deze cursus, wordt een officieel certificaat verstrekt en mag de medewerker van de organisatie zich bedrijfshulpverlener noemen. Alle benodigde kennis om adequaat op te treden bij calamiteiten is dan aanwezig. In deze cursus wordt alle theorie behandeld en direct in de praktijk gebracht met gerichte oefeningen. De ARBOWet verplicht bedrijven om een of meerdere BHV-ers intern aanwezig te hebben.

BHV cursus inhoud in Amsterdam

De BHV cursus inhoud van de BHV cursus in Amsterdam verschilt niet dan die van cursussen die elders worden gegeven. Aan bod komen alle verplichte onderdelen waar een aspirant BHV-er kennis van moet hebben om zich na afloop bedrijfshulpverlener te mogen noemen.

 

De BHV cursus inhoud richt zich ook in Amsterdam dus op de essentiële taken en verantwoordelijkheden van de BHV-er, te weten: het verlenen van eerste hulp, toepassen van de stabiele zijligging, uitvoeren van reanimatie met AED, levensreddende handelingen bij EHBO en brand en ontruiming. De ARBOwet stelt eisen aan de kennis en vaardigheden van een BHV-er en het volgen van een BHV cursus in Amsterdam is de manier voor werknemers in Amsterdam en de regio om te zorgen voor het vereiste kennisniveau en het aanleren van de vereiste vaardigheden.

 

De kennis en vaardigheden die tijdens de BHV cursus in Amsterdam worden opgedaan, verzekeren cursisten ervan dat zij in geval van calamiteiten, ongelukken, verwondingen en gevaarlijke of levensbedreigende situaties adequaat kunnen handelen. De basiscursus behandelt alle benodigde onderdelen. Zo worden medewerkers van organisaties opgeleid tot steunpilaren waarop iedereen terug kan vallen. Zij weten exact wat te doen in alle gevallen waarbij EHBO, andere vormen van hulpverlening, reanimatie, brandbestrijding en evacuatie van het pand nodig zijn.

BHV herhaling in Amsterdam

BHV herhalig in Amsterdam wordt meerdere malen per jaar gegeven. Er is altijd een geschikt moment te vinden om de BHV cursus in Amsterdam te volgen. BHV herhaling is verplicht om het benodigde niveau op peil te houden.

BHV basis in Amsterdam

BHV herhaling in Amsterdam wordt verzorgd voor medewerkers die reeds in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat. De BHV basis wordt ook aangeboden. Deze BHV cursus in Amsterdam is speciaal voor medewerkers die de intentie hebben om BHV-er te worden. Medewerkers die het BHV basis certificaat halen, kunnen het jaar daarop terecht voor het volgen van een BHV herhalingscursus.

BHV locatie in Amsterdam

Voor medewerkers die op zoek zijn naar een cursus voor BHV in Noord-Holland, biedt de cursus BHV in Amsterdam uitkomst. Deze BHV cursus wordt gegeven voor Amsterdam en de wijde regio. De cursus kan worden gevolgd op meerdere externe cursuslocaties, maar kan ook in de eigen organisatie worden gevolgd. Zo kunnen de cursusstof en de oefeningen direct op de relevantie locatie worden toegepast. Voor zowel de basiscursus als de herhalingscursus geldt dat deze gegeven kan worden aan een enkele medewerker, meerdere medewerkers of complete groepen.

Gerelateerde cursussen

Ben je met 5 personen of meer? Dan is een incompany opleiding misschien iets voor jou.

Dat kan dan bij jullie op locatie, de instructeur komt dan op locatie de cursus afnemen. Wil je meer informatie of een gepaste offerte opvragen? Vul de velden hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.