Winnaars Bewust Veilig Pakket

Houd je mail in de gaten voor verdere informatie. 

Heb je al gehoord van de Bewust Veilig Dag? Misschien nog niet. Op 29 maart is het Bewust Veilig Dag.  Dit jaar wordt erop ingehaakt onder het motto Bewust Bezig = Bewust Veilig. Dat er desondanks af en toe iets misgaat en er nog altijd ongelukken gebeuren, komt doordat we niet elk moment bewust bezig zijn met veiligheid. Dit jaar willen we het bewust bezig zijn met de vele aspecten van veiligheid op het werk bij iedereen onder de aandacht brengen. Bij ARBO centrum lanceren wij niet alleen de Bewust Veilig Dag, maar bombarderen wij dit tot de Bewust Veilig Campagne.  Daar hebben wij natuurlijk goede redenen voor. Lees verder om te kijken wat je van ons kan verwachten tijdens deze campagne. 

Direct een VCA cursus met korting inplannen?

Welke VCA cursussen volg ik met korting?

€245,- €195,-
€245,- €195,-
€245,- €195,-

Maar het is toch de Bewust Veilig Dag?

Hoewel je niet bekend zult zijn met de Bewust Veilig Campagne ken je de Bewust Veilig Dag (29 maart) misschien wel. Deze dag is behoorlijk groot. Talloze bouw-, techniek- en onderhoudsbedrijven zijn hierbij aangesloten en leveren een bijdrage. Zoals je kunt zien op de website Bewust Veilig Dag.

Waarom wij kiezen voor de Bewust Veilig Campagne.

Natuurlijk is ook bij ARBO centrum de Bewust Veilig Dag een item. Dit is altijd zo geweest en zal ook zo blijven. Maar veiligheid zit in ons DNA. Wij zijn hier 24/7 mee bezig, 365 dagen per jaar. Dagelijks merken wij dat je aan veiligheid nooit te veel aandacht kunt besteden. VCA is de meest gangbare manier om aan te tonen dat je als bedrijf en werknemer aan de eisen uit de Arbowet voldoet. 

Wat houdt de Bewust Veilig Campagne in?

Natuurlijk draait de Bewust Veilig Campagne net als de Bewust Veilig Dag voor een groot deel om bewustwording. Wij willen het bewust bezig zijn met de vele aspecten van veiligheid op het werk bij iedereen onder de aandacht brengen. Bij Bewust Veilig denken wij aan VCA. Want VCA is leidend op het gebied van veiligheid in zeer veel verschillende factoren.

Uiteindelijk is de Bewust Veilig Campagne bij ARBO centrum bedoeld om niet alleen maar het bewustwording te creëren: wij willen mensen aansporen om ook actief met VCA aan de slag te gaan. En hoe kan dat beter dan met het volgen van een VCA cursus?

Nou, wat dacht je van het volgen van een VCA cursus met korting! Tijdens onze Bewust Veilig Campagne (06-03 tot en met 31-03) zullen onze VCA cursussen* slechts €195,- kosten. Dat betekent dat onze VCA cursussen tot en met het einde van deze maand €50,- goedkoper zullen zijn.

En natuurlijk krijg je daarvoor de volledige cursus. Na afloop ontvang jij een officieel VCA-certificaat en VCA pasje. De geldigheid van het VCA certificaat voor werknemers/zzp’ers bedraagt momenteel 10 jaar. De actievoorwaarden zijn van toepassing. Lijkt dat je wat? Schrijf je dan direct in! Mis het niet, wacht niet te lang en reserveer nu je plek op een locatie bij jou in de buurt. VOL = VOL. 

Bewust Veilig Pakketten

We hebben tijdens deze campagne nog veel meer voor jullie! We geven namelijk 25 Bewust Veilig pakketten weg. Wil jij ook kans maken op een Bewust Veilig pakket? Schrijf je dan in voor een VCA cursus!

Dit pakket bevat een: veiligheidshelmveiligheidsbrilgehoorbeschermer, handschoenen en een veiligheidshesje.

Actievoorwaarden

  • Alleen geldig in de periode van 06-03-2023 t/m 31-03-2023.
  • Niet geldig i.c.m. andere kortingen. Actuele kortingsacties gelden niet in combinatie met andere kortingsafspraken. Dit kan achteraf ook niet worden gecorrigeerd of worden gerefund.
  • De korting wordt berekend tijdens het afrekenen.
  • De actie geldt alleen voor de VCA basis-, VCA VOL- en VIL VCU cursus. Een VCA basis- of VCA VOL- cursus inclusief e-learning valt ook binnen deze actie. 
  • De korting is niet van toepassing op een los VCA examen.
  • De actie geldt alleen in 2023. Dus als een cursist een VCA cursus met korting wil verplaatsen, dient de opleiding wel in 2023 gevolgd te worden.
  • De korting is niet van toepassing op incompany opleidingen. 
  • Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 
  • Door gebruik te maken van deze actie verklaart de klant akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.
Video afspelen

Deze bedrijven gingen je voor

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van alle mooie acties, interessante tips en leuke weetjes!

Naam(Vereist)
Hidden
E-mail opt-in

Klantenservice

Heb jij een vraag over een product, keuring, advies of een cursus van ARBO centrum? Bekijk hier het antwoord of neem contact met ons op.

Over ons

Wij helpen jou compleet veilig te gaan werken. ARBO centrum is de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid. Met een gedreven team zorgen wij ervoor dat wij je kunnen voorzien van veiligheidsopleidingen, veiligheidsadviezen, veiligheidskeuringen en veiligheidsartikelen.